RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn på Geilo

ULLEVÅL: Denne uken er Lyn-spillerne på Geilo. Ikke for å møte det lokale fotballaget, men for å bedrive sosiale aktiviteter. Henning Berg tok med seg laget til Geilo for å fortsette forberedelsene til årets sesong. På Geilo er teambuilding et nøkkelord, og dette er ment som et avbrekk fra den vanlige fotballhverdagen de er vant med.

Et sunt avbrekk fra den grønne matta, sier Berg til lyn.no. Det er lagt opp til sosiale aktiviteter. På spørsmål om hva disse er blir Berg med ett mer hemmlighetsfull.

Dette skal være en overraskelse for spillerne, så jeg vil ikke røpe hva som står på programmet, men det sosiale er viktig, røper han. Spillerne var tilbake fra juleferie onsdag 3. januar og har trent hardt den siste uken, defor kommer en tur til vinterlige Geilo godt med for slitne fotballkropper. Dermed blir det ingen trening i Oslo før førstkommende mandag på Kadettangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere