*Nettavisen* Nyheter.

Lyn-spiller på landslaget

Kim André Madsen kalt opp av Nils Johan Semb. Her i duell med Sakkariassen fra Aalesund

Kim André Madsen kalt opp av Nils Johan Semb på G-19 landslaget. Dermed er Lyn fortsatt representert på G-19 landslaget.

I fjor hadde Lyn en god del spillere på G-19. Nå skal Kim André Madsen vise den tidligere a-landslagstreneren at han er god nok for en plass på laget.

- Lovende midtstopper

Madsen har tross sin meget unge alder spilt mange a-lagskamper for Lyn.

- Han har vært fast i a-lagsstallen et par år nå. Han spilte en god del både i 2006 og 2007 tross sin unge alder, sier Toppspillerutvikler i Lyn, Svein Roger Pettersen, til Lokalavisenfrogner.no.

Pettersen skryter av den lovende midtstopperen og sier innstillingen er fantastisk.

- Kim André er dedikert til fotballen. Han er en intens duellspiller som alltid gir alt på banen. Dessuten har han en rå høyrefot og i tillegg til god fart, fortsetter han og påpeker at han fortsatt har mye å gå på.

- Han har fortsatt en del å gå på. Det taktiske skal bli bedre. Dessuten skal han bli enda bedre på det han allerede er god på, avslutter Pettersen.

Skryt fra Semb

Nils Johan Semb har også lagt merke til den lovende midtstopperen.

- Han er en meget sterk duellspiller som har markert seg positivt i Tippeligaen. Kim kan både spille back og midtstopper, sier G-19 landslagsspilleren.

Semb benytter også muligheten til å skryte av arbeidet Lyn og de andre klubbene har gjort i Oslo.

- Oslo har virkelig tatt i et tak og satset på de unge spillerne. Klubbene her driver godt og har mange heltidsansatte som er med på å få frem unge talenter, sier Semb til Lokalavisenfrogner.no

Han mener nå utfordringen til klubbene er å tilrettelegge karriereveien for spillerne.

- Utfordringen til klubbene er å gi spillerne muligheten og at de er tydelige ovenfor de unge spillerne, avslutter Semb.

- Klok spiller

Bastionen-leder, Aslak Arntzen, er glad Madsen er kalt opp på landslaget.

- Han har et enormt potensial og kan nå meget langt, sier Arntzen til Lokalavisenfrogner.no

Han trekker frem spillerens taktiske evner.

- Han styrke er nok først og fremst evnen til å plassere seg i situasjonen. Kanskje en litt utypisk midtstopper, da han ikke er ekstremt stor og høy. Men han kompenserer dette med defensiv klokskap og fysikk, mener supporteren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.