RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn tror på GBK

FC Lyn Oslo tror ingen i Norge vil utvikle flere talenter enn GBK de kommende årene. Begge klubbene gleder seg over samarbeidet.

Groruddalen: Samarbeidsavtalen mellom Groruddalen Ballklubb og FC Lyn Oslo gjør at det etter hvert kan bli mange groruddøler å se i den rødhvite drakta på Ullevaal stadion. FC Lyn Oslo har nemlig stor tro på talentutviklingen i Groruddalen.
Groruddalen BK vil trolig være den største talentutviklingsinnstans i Fotball-Norge de neste ti år. Vi ønsker de største talentene velkommen til Lyn/NTG, samtidig som GBK kan være en meget god utviklingsinnstans for spillere som går ut fra Lyn/NTG som ikke blir med i FC Lyn Oslo i første omgang, melder eliteserieklubben på sine nettsider. Klubben roser videre det arbeidet GBK gjør i nærmiljøet, både med unge og eldre spillere, i tillegg til barn og unge generelt.
Styreformann Jan Fjelddalen i Groruddalen Ballklubb gleder seg også over samarbeidet. Han ser på FC Lyn Oslo som en naturlig samarbeidsklubb på toppnivå, ettersom de to klubbene har mange felles holdninger og ideer.
Ifølge Fjelddalen betyr det også mye at Lyn allerede har et samarbeid med Fotballavdelingen på Norges Toppidrettsgymnas (NTG).
Dette gir unge talenter i Groruddalen en sjanse til å kunne kombinere utdanning med profesjonell styrt fotballutvikling, mener han.
Markedssamarbeid
Samarbeidet mellom de to klubbene omfatter også trenerutvikling og et markedssamarbeid. I første omgang betyr sistnevnte at GBK-spillerne stilte med Smart Club-logo på brystet i første seriekamp mot Notodden, akkurat slik Lyn gjør i Tippeligaen.
Vi har fått Smart Club som hovedsponsor. Videre samarbeider vi med Lyns markedsavdeling om felles nytte. Slik kan vi hjelpe hverandre på markedssiden, sier markedsansvarlig Tor Sandnes til Lokalavisen Groruddalen.
Han forteller videre at både GBK og FC Lyn Oslo jobber med et markedsforum for næringslivet i forbindelse med begge klubbene. Her kan mye skje på sikt.
Nå har vi akkurat startet opp, så det er ikke så mye konkrét ennå, sier Sandnes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere