RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn vant igjen


Sokolowski bidro også i dag til seier for Lyn.
Sokolowski bidro også i dag til seier for Lyn.
Lyn hentet tre nye poeng mot Lillestrøm i dag etter en vakker scoring av Espen Hoff. Bare synd så få var på Ullevål.

Bare drøyt 5000 tilskuere hadde funnet veien til Ullevål, til tross for alle oppfordringer fra Finn Bjelke om å støtte laget i de kampene som står igjen denne sesongen. Han håpet fansen skulle gå mann av huse for å vise sin støtte og kjærlighet. Men denne regntunge søndagen hadde folk åpenbart annet å gjøre enn å se Espen Hoff servere festfotball. Det var i kampens 42.minutt at målet kom. Holmen ble spilt fri på høyrekanten og fikk masse rom. Han avanserte litt før han slo mot Hoff på lengste. Hoff kunnekontrollert sette inn 1-0. Nydelig!

Ferskinger på benken

Hele fire nye navn var med i dagens tropp. Vegar Gjermundstad har gjennom godt spill på Lyns juniorlag og på rekruttlaget blitt tatt opp som hospitant i Astallen, og skrev fredag under på en 1,5 års avtale med klubben. I dag satt han på benken i Tippeligaen. Av andre nykommere på benken fant vi også Lucas Pratto, Juan Silva Ceron og Davy Claude Angan, også en gammel kjenning og en populær mann i klubben, nemlig Johan Dahlin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere