RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn videre etter cupdrama


Rune Isaksen scoret to straffemål mot Brann 2 på søndag. I cupkampen mot Bærum ble det to til.
Rune Isaksen scoret to straffemål mot Brann 2 på søndag. I cupkampen mot Bærum ble det to til. Foto: Alice Johansen
Bærum har vist god form i 1. divisjon i år, men det stoppet ikke Lyn, som vant 4-3 og sikret avansement i cupen.

SANDVIKA: Bortekamp mot Bærum i cupens andre runde var i utgangspunktet en tøff trekning for Lyn, som har slitt innledningsvis i årets sesong i 2. divisjon. Men de rødhvite fra Oslo har tydeligvis funnet formen, for laget kan reise hjem fra Bærum med 4-3-seier.

Som i søndagens kamp mot Brann 2, kom to av Lyns mål på straffe. Rune Isaksen fikk æren av å åpne scoringsballet etter bare ni minutter, og samme mann var sikker fra straffemerket igjen, da Lyn avgjorde kampen i andre ekstraomgang.

Før kampen uttalte Isaksen til dittOslo at han ikke trodde det var noen umulighet å slå ut de gule fra kommunen vest for Oslo.

– Vi må bare spille vårt spill, og har troen på at vi kan spille de ut i de periodene vi spiller bra. Forskjellen mellom 1.- og 2. divisjon er ikke så voldsomt stor, sa Isaksen den gang.

Jevn kamp

Og det skulle vise seg at han fikk rett. Bærum kom tilbake med 1-1 fem minutter etter åpningsscoringen, men Lyn brukte bare to minutter på å ta tilbake ledelsen, ved Didrik Sereba.

Bærum kom ajour med 2-2 før pause, og et kvarter ut i andre omgang tok de ledelsen for første gang, da den tidligere Vålerenga-spilleren Monir Benmoussa sørget for 3-2 laget fra 1. divisjon.

Selv om Lyn var farlige på contringer, virket Bærum å ha god kontroll i denne perioden, men ti minutter før slutt var Armin Sistek frempå og sikret ekstraomganger med sin 3-3-scoring

Vant tribunekampen

Det ble to lange ekstraomganger, og grunnet en skade, rakk klokken å runde 126 minutter før dommeren blåste av. Men da kunne Lyn og Bastionen slippe jubelen løs.

Lyn-supporterne hadde for øvrig holdt koken gjennom hele kampen i Bærum, og de vant tribunekampen betydelig klarere enn Lyn-spillerne vant kampen ute på banen.

Nå kan både Lyn og deres trofaste supportere se frem til en ny cuprunde. Blir det storfint besøk på Bislett, mon tro? Både Skeid-kampen i første runde og oppgjøret mot Vålerenga i forifjor ga mersmak.

Les også: Grorud slo ut Hønefoss av cupen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere