RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trener Finn Bredo Olsen og Lyn håper nå å kunne forsterke et allerede sterkt mannskap med TUIL-spilleren Bjørn Lidin Hansen.
Trener Finn Bredo Olsen og Lyn håper nå å kunne forsterke et allerede sterkt mannskap med TUIL-spilleren Bjørn Lidin Hansen. Foto: MARIUS KANIEWSKI

Lyn vil hente tidligere Tippeliga-spiller

Midtbanespilleren Bjørn Lidin Hansen (23) kan bli Oslo-klubbens neste signering.

Halvannen måned før seriepremieren i 2.divisjon mot Bossekop, er Lyn i ferd med å komplettere stallen.

Magnus Wattne, markedssjef i Lyn Fotball, legger ikke skjul på at klubben nå forsøker å få signaturen til Tromsdalen-spilleren Bjørn Lidin Hansen, som etter det dittOslo.no forstår flytter sørover etter å ha fått ny jobb i hovedstaden.

LES OGSÅ: Andreas Moen signerte for Lyn

– Han vil være en god forsterkning for oss, og er en anvendelig spiller. Vi har ikke økonomi til å tilby han en proffkontrakt, så han må nok finne seg i en amatørkontrakt og deltidsjobbing for oss, om overgangen blir en realitet, sier Wattne.

Tromsdalen avgjør

Både Lyn og spilleren selv er innstilt på at klubbene kommer til enighet innen kort tid. Utfordringen er at Lidin Hansen er under proffkontrakt med Tromsdalen ut inneværende sesong, og dermed har krav på kompensasjon.

– Vi forstår Tromsdalen, som mister en god spiller, men håper på en snarlig løsning som er til å leve med  for alle parter, sier Wattne.

Lidin Hansen startet karrieren sin i Fløya før han begynte på NTG i Oslo - og med det ble en del av FC Lyn Oslo. 23-åringen fikk én cupkamp for hovedstadslaget, før han ble hentet av Tromsø. Her debuterte han i Tippeligaen i juli 2008.

Spilleren står dessuten oppført med flere kamper for Norge på aldersbestemte landslag.

LES OGSÅ: Lyn fortsetter å vinne

LES OGSÅ: Finn Badou Jor senket Kjelsås med hat-trick

LES OGSÅ: Fansen spleiser med klubben for å kjøpe superspiss

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere