Lyn vil realisere nedjustert klubbhus

Et noe mindre klubbhus ble vedtatt av SFK Lyns ekstraordinære årsmøte i forrige uke. Dermed får spillere, som de regjerende Norgesmesterne i J16-klassen etterlengtet klubbhus.

Et noe mindre klubbhus ble vedtatt av SFK Lyns ekstraordinære årsmøte i forrige uke. Dermed får spillere, som de regjerende Norgesmesterne i J16-klassen etterlengtet klubbhus. Foto: ARKIVFOTO/PRIVAT

Et nesten enstemmig ekstraordinært årsmøte vedtok at Lyns klubbhus skal realiseres.

KRINGSJÅ: Torsdag 11. november vedtok årsmøtet at Lyn-styrets forslag til klubbhus skal realiseres. Rekordmange deltakere, over 80 i tallet, viser hvor viktig saken er for klubbens medlemmer.

I 2008 ga årsmøtet styret mandat til å realisere et klubbhus innenfor en ramme som sikret klubben minimum 5 millioner kroner disponibelt til andre tiltak. Prosjektet var budsjettert til 1600 kvadratmeter og med en investering på 43,5 millioner.

«Store endringer i alliansen, klubbens økonomi og dens økonomiske utsikter har gjort det nødvendig å endre planene vesentlig», skriver styret på Lyns nettsider.

Styrets nedjusterte forslag, som ble vedtatt av årsmøtet, innebærer et mindre klubbhus innenfor en investeringsramme på 26 millioner kroner. En ramme som ifølge styret skal dekke alle kostnader fra vedtak til ferdigstillelse, og inkludere nødvendige utendørsarbeider og interiør. Fem millioner kroner av klubbens midler skal være disponibelt til andre tiltak og tre millioner kroner skal settes av til et driftsfond.

Prosjektet finansieres ved 2,1 millioner i Tippemidler, 7,5 mill i kommunal støtte og 16,4 mill fra SFK Lyns egne midler.

Driften av klubbhuset vil belaste SFK Lyn med 170.000 pr. år, tilsvarende 80 kroner per medlem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.