RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyn vurderer Bislett


 
 
Leieprisene på Ullevaal stadion vil stige fra neste år. Dermed kan Bislett stadion bli et langt billigere alternativ for vestkant-klubben.

BISLETT: På grunn av nye krav på fasiliteter gjennom den nye medieavtalen fører det til at Ullevaal stadion må skru opp leieprisene. Dermed kan kontrakten som går ut i 2010 bli lagets siste på landslagsarenaen.

- Det blir ikke billegere verken for Lyn eller Vålerenga. Vi kan ikke leie ut stadion, og ikke tjene penger på det. Arrangementene blir større og større. Medieavtalen stiller nye krav til stadion som betyr flere store investeringer for oss, som gjør at vi må øke leieprisen, sier Jack Hemmestad, administrerende direktør i Ullevaal Stadion AS til NRK .

Nå vurderer ledelsen i Lyn flere alternativer og alternativet på St.Hanshaugen er med på å halvere utgiftene til klubben.

- Vi snur på hver eneste krone for tiden, og må seriøst vurdere andre alternativ til hjemmebane. Bislett kan huse eliteseriefotball, og er blitt diskutert tidligere her i klubben, sier Keith Woods, markedsdirektør i Lyn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere