RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NFF mener det var hjemmesupporterne som avfyrte røykbombene mot Nybergsund
NFF mener det var hjemmesupporterne som avfyrte røykbombene mot Nybergsund Foto: Arkivfoto

Lynfansen fyrte av røykbomber

Før kampstart i kampen mot Nybergsund 11.april ble det avfyrt 8-10 røykbomber blant Lyns tilhengere. Dermed har klubben fått en bot fra NFF.

OSLO: NFFs påtalenemnd har anmeldt FK Lyn til Doms- og sanksjonsutvalget på grunnlag av opptredenen til klubbens tilhengere under Adeccoliga-kampen mellom FK Lyn og Nybergsund Il Trysil 11. april 2010.

Det skal før kampstart ha blitt avfyrt 8-10 røykbomber på tribunen der FK Lyns tilhengere stod, skriver NFF på sine hjemmesider.

Utvalget har funnet det bevist at FK Lyns tilhengere har forholdt seg som beskrevet i Påtalenemndas anmeldelse. Utvalget legger således til grunn at FK Lyns tilhengere avfyrte 8-10 røykbomber. Utvalget har ved bevisvurderingen lagt avgjørende vekt på de foreliggende forklaringer i saken.

Utvalget legger i skjerpende retning svekt på at røykbombene ble avfyrt inne på tribuneområdet og midt i en menneskemengde. Det vises til at handlingen dermed har et stort skadepotensiale.

Boten er på 7.500 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere