*Nettavisen* Nyheter.

Lyns Corner: Flere historier fra spillergruppen

Sommerferien er over, og dere vet hva det betyr? Lyns corner er tilbake, denne gangen med bedre og mer personlige artikler enn noen gang. I løpet av høsten skal gutta på Lyns a-lag i tur og orden skrive sine innlegg, om alt mellom himmel og jord.

I fjor fikk vi vite litt om de ulike spillernes ritualer, og særlig Christoffer "doffern" Dahl skrev et innlegg det gikk gjetord om i ettertid. Han kunne blant annet avsløre at han ba til gud før hver kamp om at Lyn måtte vinne, og at han skulle score, med den svenske prinsessen Madeleine på sidelinjen.

Stefan Gislason er mer enn bare en god spiller, han er også en liten eksentriker, og en snodig fyr. Før hver kamp i Tippeligaen legger han seg på ryggen med beina rett opp og hører på islandsk rock, mens han drømmer om kampforløpet. Jeg har sett opplevd å sitte i garderoben med han, og det er da man tar seg selv i å lure på om man rett og slett er for normal.

Kevin Larsen har ikke en like spesiell opptreden før kampene, men du kan være ganske sikker på at du treffer han med en ball inne i dusjen før avspark. Der står han nemlig alene og hæpper litt med kula før han tar på seg drakten og går ut.

Det finnes flere gode historier som dette, og denne spalten er til nettopp for at spillerne kan dele sine erfaringer med dere. Denne spalten var som vi vet meget populær før sommerferien, og jeg tror spillerne synes det var litt gøy å skrive her også.

Alltid på fredager (avisen kommer ut på torsdag) hadde jeg klippet ut artiklene til en av gutta, og den ble møysommelig lest av de andre rundt lunsjbordet. Særlig husker jeg det da Eddie hadde skrevet i vinter i forbindelse med en eller annen treningskamp. Han hadde også vært påpasselig med å nevne de store svenske fremgangene i vinter-OL, og akkurat dette ble det store samtaleemnet denne dagen, da laget ble splittet i en camp med de svenske spillere, mot alle andre. Dette var selvsagt helt harmløst, og veldig gøy.

Historier som dette kommer ikke for ofte til syne, og der er derfor ekstra hyggelig å kunne fortelle dem til dere. Dere tilhører nemlig en eksklusiv gruppe som får denne avisen, og vi i Lyn er så heldige som får skrive her.

Jeg har ikke tenkt å fortelle dere hvem som skal skrive her neste gang, men jeg kan love dere at han kommer til å avsløre noe nytt.

Jeg kunne sikkert også tilføyd at vi tapte 3-2 for Stabæk i går, men å dvele noe særlig mer ved det nå trenger jeg ikke. Om en knapp uke spiller det yngste laget i Tippeligaen hengekamp mot fugla på Ullevaal. Den er knallviktig å vinne, skal vi ha sjanse på medaljer.


Sjekk lyn.no for mer kampinfo.
Godt å være tilbake igjen.
Joachim Westher Andersen
Informasjonssjef
FC Lyn Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.