RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyns corner: Vårens vakreste eventyr

Tittelen kan muligens avsløre at undertegnede er i mildt sagt godt humør denne dagen, og hvorfor skulle jeg ikke være det? Lyn er på toppen av tabellen, damelaget til Røa begynte sesongen med en seier, og Leeds fortsetter sin marsj mot bedre tider i England. Bedre enn dette blir det ikke!

Aller viktigst er selvfølgelig Lyn, og akkurat nå er det veldig gøy å være Lyn-gutt. Kampen mot HamKam viste fansen en viktig kvalitet laget har manglet tidligere, nemlig evnen til avgjøre de jevne og tette matchene, mot lag som man bør slå. Hadde dette vært i fjor hadde vi hatt stang ut, og HamKam hadde dratt hjem med tre fortjente poeng. For etter kampen i går å dømme, hadde det vært greit med uavgjort, eller til og med borteseier. Slik gikk det dog ikke, og Lyn kasserte inn tre deilig poeng, og dermed er vi ikke bare lenger best i byen, men jaggu meg best i hele Norge, om bare for en liten periode (dette er skrevet før Branns møte med Godset).

Rent publikumsmessig har det også gått som forventet. Verken Bodø/Glimt eller HamKam er lag den jevne Oslo-borger hopper ut av stolen for å se, og når det i tileegg var drivis og tåke-vær i byen på begge kampene, er i underkant av fem tusen helt ok.

For det er nå moroa begynner, og første store hinder heter Strømsgodset. Kampene mot dem pleier nesten alltid å være jevne, og på Marienlyst på søndag kommer det til å bli beintøft. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne annonsere et voldsomt inntog av Lyn-supportere i Drammen, noe Bastionen selv garanterer på sin hjemmeside.

Når kampen i Drammen er unnagjort, er forberedelsene til neste hjemmekamp allerede godt i gang. Fredrikstad er motstander, og vi har invitert alle barneskolene på Oslo vest til årets første skolekamp. Dette har blitt en viktig tradisjon på mange av vestkantskolene, og vi forventer som alltid storinnrykk med barn fra Majorstuen i den ene enden, til Grindbakken i den andre. Dette er også den største supporterkampen så langt i år, for er det en ting vi vet om FFK så er det at de kommer til å være mange, fryktelig mange, og den utfordringen gleder vi oss til.
Etter FFK venter en liten visitt i jugendbyen, før Ullevaal Stadion skal farges i rødt, hvitt og blått på norsk fotballs nasjonaldag. Da kommer Stabæk på besøk, og vi har i tillegg invitert alle pasienter, og ansatte på Rikshospitalet HF på kampen, så det vil være med på å sette en skikkelig ramme rundt oppgjøret.

Det er med andre ord plenty å se frem til i ukene som kommer, og all moroa kan du lese om her i avisen eller på Lyns hjemmeside.

God helg og heia Lyn.

Joachim Westher Andersen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere