*Nettavisen* Nyheter.

Lyns Corner

Dere er kanskje ikke overrasket over at jeg skriver dette, men sannheten er at i tider hvor laget møter motgang er Bastionen vår viktigste støttespiller. Jeg skal være forsiktig med å komme med for mange unnskyldninger, men denne vårsesongen har det meste gått stang ut for oss.

Med meg selv inkludert har vi en rekke navn på skadelisten og det er ikke hvilke som helst, men nøkkelspillere som er ute. Dette har dessverre ført til at vi mange kamper har måttet komponere nye lagdeler, og ikke alle er like samstemte som de burde være.

Jeg skal være forsiktig med å komme med unnskyldninger, men i vårt tilfelle føler jeg at tabbekvoten er brukt for i år og vel så det. Men nok om det, la oss heller se fremover mot neste match som er mot Viking på mandag. Dette blir vår siste match i Tippeligaen før ferien, en match vi absolutt må vinne dersom vi skal ha en sjanse til å henge med i toppen.

Slik serien har utviklet seg i år er det mye som tyder på at man tåler å gå på noen smeller uten at man helt mister kontakten med lagene fremover på tabellen. Per i dag ligger vi på ellevte plass med elleve poeng, men Odd som ligger på tredjeplass har bare 14 poeng så veien til toppen er kort.

Veien nedover er sikkert også kort, men ikke søren om noen får meg til å se den veien. Denne klubben hører hjemme høyt på tabellen, og ingen andre får meg til å skrive noe annet. For å komme dit kreves det hardt arbeid, og ikke noe annet. Jeg er helt sikker på at vi kan klare å snu denne trenden i løpet av sommeren, og aller helst mot Viking på mandag.

Derfor trenger vi Bastionen i ryggen. Det er nå dere skal vise hva som bor i dere, og hvor gode dere er. For når vi sliter litt med uttellingen kan jubelrop og positive ting fra tribunen, være tungen på vekstskålen. Derfor utfordrer jeg hele Bastionen til å møte opp på Postbanken på mandag og ta i et krafttak for klubben din. Ikke en stemme bør være normal etter kampen, og forhåpentligvis kan vi danse sammen på tribunen når dommerne blåser for full tid.

Det digger nemlig alle spillerne.

Vi ses på Ullevaal!

Tommy

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.