RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lynvingen fra Hauketo


Trygve Velten (t.h.) er klar over at han må prestere godt på trening for å få spille i viktige kamper. Her i duell mot Magne Simonsen.
Trygve Velten (t.h.) er klar over at han må prestere godt på trening for å få spille i viktige kamper. Her i duell mot Magne Simonsen.
Trygve Velten er Lyns ferskeste håp på kanten. Selv er Hauketo-karen nøktern før debuten i Tippeligaen.

BÆRUM: 25-åringen gleder seg stort til debuten på landets øverste nivå. Nå om dagen er han og lagkameratene inne i sluttfasen av oppkjøringsperioden, der Trygve gir alt for å imponere trener Henning Berg om at han er en mann å satse på denne sesongen.

Jeg regner egentlig ikke med å spille fra start i år. Men jeg håper i alle fall jeg kan få en del lange innhopp, sier Trygve.

Vi møter den ferske Lyn-spilleren etter endt trening på Kadettangen i Bærum. Der har akkurat Trygve tråkket til det han har.

Det var stor forskjell på nivået i starten, i forhold til det jeg var vant med fra tidligere. Tempoet er den største forskjellen, men nå synes jeg det går bra, forteller Trygve.

Prøvespilte med suksess

25-åringen er fortsatt relativt fersk i Lyn-miljøet, etter at han signerte en ettårskontrakt i slutten av januar. Da var det en måned siden han prøvespilte for Oslo-klubben.

Kontrakten min hadde gått ut i Drøbak/Frogn, og det var "Kenta" (Kent Bergersen, Lyn-assistent, journ.anm.) som ordnet meg prøvespill i Lyn. Jeg føler jeg fikk vist meg frem bra de to ukene jeg var på prøvespill, sier Trygve.

Hauketo-gutten er glad han fikk sjansen til å være med videre.

Jeg var litt overrasket over at jeg fikk sjansen først, men veldig moro å få komme til en eliteserieklubb. Dette har absolutt vært et mål for meg, smiler venstrekanten.

Må bedre kondisen

25-åringen har mange konkurrenter om en plass på kanten, men selv om han er venstrebeint, er han aktuell for å spille på begge sider.

Jeg har spilt en del høyrekant i vinter også, så det er ikke noe problem. Da kan jeg eventuelt skjære mer innover i banen, forklarer Trygve.

Ellers forteller han at han jobber mye for åfå bedre kondisjon før seriestarten.

Jeg må bedre den. Nå holder jeg nok bare 75 minutter.

Trygve gleder seg uansett stort til seriestarten. Mandag 31. mars er alvoret i gang når Lyn reiser til Trondheim for å møte Rosenborg.

Dette kommer til å bli fryktelig moro, gliser Trygve Velten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere