Gå til sidens hovedinnhold

Lynvingen Reinemo stoppet Sola

Raske Ine Reinemo (23) spilte hovedrollen da håndballdamene til Njård snudde 4-12 til seier 23-22 i den viktige kampen mot Sola.

MAKRELLBEKKEN: - Å, dette var digg, smiler Ine Reinemo.

Venstrekanten til Njård spilte nok en god kamp, og noterte seg for sju scoringer i en kamp Njård var helt ute å kjøre før pause.

LES OGSÅ: Heldige Njård slo Volda

Etter 20 minutters spill ledet nemlig gjestene fra Sola 12-4, og det var så stor forskjell på lagene at det var småflaut på Njårds vegne.

- Vi fikk en helt horribel start, og det er ikke noen tvil om at de ville mye mer enn oss, sier Reinemo, som kom til Njård fra Kolbotn i 3. divisjon før denne sesongen.

Før det har Reinemo mange sesonger bak seg i Nordstrand, men la opp for et par år siden.

- Jeg ble med i Kolbotn for å spille sammen med venninnene mine, men da meldte konkurranseinstinktet seg med en gang - så derfor satser jeg litt høyere med Njård, forteller 23-åringen.

Tøffe i forsvar

Heldigvis for Njård stoppet motgangen på 4-12. Sola har en tynn stall som merket kjøret da Njård giret opp et par hakk i forsvar.

- Vi klarte å hente oss opp noe helt "sinnssykt" etter en god prat i pausen, og vi fikk tettet igjen i forsvaret, sier Reinemo.

Trener Dalibor Sedjak gjorde en liten justering som lykkes.

LES OGSÅ: Njård satser mot eliten i 2014/15

- Vi sto litt for høyt i forsvar, men da vi fikk tettet igjen det så fikk ikke Sola så store rom på streken, sier Sedjak.

Sakte men sikkert spiste Njård seg innpå Sola, men opphentingen fikk en lei knekk da gode Oda Bjørnsen fikk et strengt rødt kort seks minutter etter pause.

Njård orket mest

Men Njård ga seg ikke, og hadde mange flere strenger å spille på enn Sola.

LES OGSÅ: Gydas frikastscoring berget to poeng for Njård

Ti minutter før slutt var Njård ajoúr da Anett Andersen utlignet til 19-19. Så sørget to scoringer hver av Gyda Sogn Gundersen og Ane Mogstad for at Njård vant 23-22.

- En ekstremt deilig seier, smiler Reinemo.

Seieren gjør at Njård har et godt grep om kvalikplassen for spill i neste sesongs Postenliga.

- Målet vårt nå er å få spille kvalifisering, men verken vi eller Sola har noe i Postenligaen å gjøre nå. Men vi får se hva som skjer, sier Dalibor Sedjak.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser