RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lys framtid for Furuset


Waqas Rasool (t.h.) og lagkameratene i Furuset ga Sagene hard kamp om finaleplassen i NM i landhockey. Furuset tapte til slutt semifinalen 2-3.
Waqas Rasool (t.h.) og lagkameratene i Furuset ga Sagene hard kamp om finaleplassen i NM i landhockey. Furuset tapte til slutt semifinalen 2-3.
Landhockeygjengen i Furuset går en spennende tid i møte. I helga hadde klubben to lag i NM-semifinalene i Kjelsåshallen.

KJELSÅS: Dessverre for Furuset maktet verken herrelaget eller guttelaget å avansere til finalen, men uansett ser framtida lys ut for groruddølene.

I forhold til de andre lagene har vi et mye yngre seniorlag. Vi har spillere i alderen 18 til 23 år, og med det har vi et snitt som er 10 til 15 år under mange andre, sier Mohammad Riaz Kiyani som er ansvarlig for landhockeybiten i Furuset.

Bare nesten

I seniorkampen mellom Sagene og Furuset var det lenge målløst. Sagene som nylig tok en sterk bronse i europacupen tok så kommandoen i 2. omgang med tre raske scoringer, men Furuset nektet å gi opp. Laget reduserte to ganger, men så gikk sluttsignalet. Dessverre blir det ingen NM-finale på groruddølene denne gangen.

Vi kunne kanskje klart det hvis kampen hadde vart i noen minutter til, tror trener Kiyani.

Etterpå fikk han se guttelaget lede mot Kringsjå, men Oslo-naboen snudde til seier.

Inne og ute

Kiyani er uansett fornøyd med den voldsomme interessen for landhockey på Furuset.

Det er veldig bra interesse. Vi har rundt 15 spillere både på seniorlaget og på guttelaget. Vi rekrutterer fra både Furuset skole og Gran skole, forteller han.

Furuset-spillerne selv er ivrige på å lykkes på landhockeybanen, og forteller at de håper å gjøre det bra både inne og ute.

Nå trener vi mest innendørs, men landhockey er mer populært ute. Vi har nok mange år foran oss, smiler Furuset-gutta.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere