RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lys i tunnelen


Det er inntil videre forbundet med fare å bruke den underjordiske tunnelen mellom Siksakveien og Katten. Foto: Aina Moberg
Det er inntil videre forbundet med fare å bruke den underjordiske tunnelen mellom Siksakveien og Katten. Foto: Aina Moberg
Tunnelen under Mosseveien ved Katten skal etter planen åpnes igjen før sommeren.

KATTEN: Undergangen har vært vinterstengt på andre året etter at kommunen overtok ansvaret høsten 2008.

I fjor sommer valgte mange badegjester å springe over E 18 istedenfor å gå gjennom den mørke og fuktige tunnelen mellom Siksakveien og badeplassen.

– Vi fikk ikke midler til oppgradering på fjorårets budsjett, men om tre uker setter vi i gang, sier Odd Bratteberg i Samferdselsetaten.

– Undergangen er i en dårlig forfatning. Det har blant annet rast ut mye stein fra veggene. Nå skal vi pusse ordentlig opp, og det blir lys i hele tunnelen, forteller han.

Arbeidet skal være ferdig før sommeren.

– Ja, om alt går etter planen og ikke noe uforutsett skjer så skal besøkende til Katten igjen kunne bruke undergangen når de skal ta seg en dukkert, lover Bratteberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere