RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lys langs Akebakken


Nå starter arbeidet med å få lys langs Akebakken mellom Grefesenkollen og Akebakkeskogen. Her fra Grefsenkollen skisenter.
Nå starter arbeidet med å få lys langs Akebakken mellom Grefesenkollen og Akebakkeskogen. Her fra Grefsenkollen skisenter.

Grefsenkollen: Det kommer lys i Akebakken, på strekningen mellom Akebakkeskogen og Grefsenkollen. Arbeidet med å sette ut nye stolper startet på mandag.

Den gamle lysløypa måtte demonteres fordi den ikke lenger tilfredsstilte kravene. Dermed har strekningen langs Akebakken vært mørklagt en stund. Nå starter imidlertid arbeidene med å få traseen belyst igjen, sier Anne Aakervik, presseansvarlig i Friluftsetaten, til Nordre Aker Budstikke.

Vi legger vekt på å gi de nye lysmastene en sikker plassering i forhold til aking og skigåing. Det betyr at mastene blir plassert i innersvinger, ikke yttersvinger som tidligere, sier Aakervik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere