RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lysende julegave

Om alle gode krefter jobber på spreng vil Klemetsrud-bygda få en lysende julegave.

Klemetsrud:I omkring 30 år har Klemetsrud kirke hatt en beskjeden belysning. Men til jul i år er det mulig at den gamle trekirken vil komme i et helt nytt lys,.

I forbindelse med at vi solgte det gamle forsamlingshuset Heimen fikk Klemetsrud Vel en del penger. Noe av dette vil vi bruke på ny kirkebelysning, sier velformann Vidar Gjersrud.

Det er en stund siden vellet henvendte seg til Kirkelig Fellesråd i Oslo og sa at de ville bekoste nytt utelys. Vi ble selvfølgelig begeistret for dette, og satte i gang monteringsprosjektet, sier Helge Homstvedt i fellesrådet. Men julen nærmer seg fort, og selv om vi maser like jevnt og trutt på de som skal montere som vellet gjør på oss, så kan vi ikke med sikkerhet si at det blir nytt lys til julaften. Men vi prøver alt vi kan, for dette gleder vi oss til, sier Homstvedt.

Vi har sagt at vi betaler det det koster, sier Gjersrud, og dette betyr at vi tar en regning på omkring 130.000 kroner, sier Gjersrud.

Men det ville jo selvfølgelig være ekstra hyggelig om vi kan levere/få lys nå til jul. Dette er jo en gave som hele Klemetsrud-bygda både står bak og vil få glede av.



Dette er en gave som hele Klemetsrud-bygda både står bak og vil få glede av.

Velformann Vidar Gjersrud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere