RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lysende vinnere


Flere til samlingen: Wilma Sofie Rosenberg Holta (t.h.) og Liva Marie Hagemoen får utdelt reflekser fra Trafikketatens representant.
Flere til samlingen: Wilma Sofie Rosenberg Holta (t.h.) og Liva Marie Hagemoen får utdelt reflekser fra Trafikketatens representant.
6 B på Rustad skole ble med sine 865 reflekser vinnere for andre år på rad i den nasjonale Refleksjakten.

Klingenberg: På den nasjonale Refleksdagen torsdag var elever fra Rustad, Nordstrand og Kastellet skole spesielt invitert til åpningsarrangementet på Klingenberg kino. Disse tre skolene hadde nemlig samlet inn flest reflekser av alle grunnskolene i hele landet. Mens 6 B på Rustad skole vant førsteplassen for beste klasse, fulgte 3 C på Nordstrand skole etter på andreplass. På topp som beste skole kom Kastellet, som møtte opp med hele 3. klassetrinnet.

Felleslunsj

Elevene synes det var aller mest stas da de fikk gratis popcorn og brus, forteller kontaktlærer Ellen Sundby fra Rustad skole. I tillegg vant klassen kinobilletter til forestillingen Rottatouille og en pengepremie på 1 500 kroner. Pengene ønsker elevene å bruke på felleslunsj med klassen. De er veldig opptatt av at de vil gjøre noe sammen. Tidligere har vi kjøpt inn brød og bedt hver elev ta med seg ett pålegg. Det første de sa etter å ha fått utdelt premien var at "Nå kan vi ha mange felleslunsjer", sier Sundby.

Storsamler

Andrea Løwing er rustadklassens mest ihuga reflekssamler.

Mamma, pappa og jeg har samlet på reflekser i fire år. Til sammen har vi samlet 592 reflekser, forteller hun.

Jeg samlet 73, sier klassekamerat Henrik Moen Olaussen. Han forteller at han har fått litt hjelp av bestefaren, men de fleste har han samlet inn på egen hånd.

Elevene fra de tre skolene har saumfart hjemmene sine på jakt etter reflekser.

Jeg lette i alle skuffene på rommet mitt og fant 18 stykker, sier Sigurd B. Wilmo fra Kastellet skole.

Er du flink til å bruke refleks selv da?

Ja, jeg bruker refleksvest, kommer det kontant fra Sigurd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere