Lyser opp på Tveita

I ettermiddag er det mulig å oppleve både Odd Nordstoga og et gigantisk lysanlegg på Tveita senter.

Tveita: Jula er lysenes høytid, og Tveita senter benytter anledningen til å åpne et nytt lysanlegg. Obos har kjøpt et nytt lysanlegg som er montert på veggen på senteret.
Anlegget er skandinavias største LED-RGB-anlegg, og i ettermiddag klokka 17 vil det settes på og vises i full blomst. LED-lys er lavenergilys av samme type som ofte finnes på mobiltelefoner. Til sammen kan de mange pærene på senterveggen skape en rekke ulike scenariaer, fra helrødt, via fargerike regnbuer til skjelvende lyseffekter.
Selv om åpningen skjer nå like før jul, blir ikke lysanlegget slått av når høytiden er ringt inn. Anlegget er nemlig kommet til Tveita for å bli, og det skal nå lyse opp på senteret året rundt.

Minikonsert

Selv om lysanlegget kan oppleves i lang tid framover, er det en begivenhet man må ta turen til senteret i ettermiddag for å få med seg. Odd Nordstoga kommer nemlig til senteret med minikonsert klokka 18.
Ved scenen i første etasje vil trubaduren og spellemannsprisvinneren servere både gamle favoritter og nye låter fra hans ferske album "Heim te mor". Albumet ligger på en sjetteplass på Groruddalslista her i avisen, så det er tydelig at Nordstoga er en populær mann i Groruddalen. Musikeren har nylig hatt en liknende konsert på Strømmen storsenter. Dette ble en stor suksess, så alt tyder på god stemning også på Tveita i ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.