RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyst på draktsett?


Ansvarlig redaktør i Lokalavisen Groruddalen, Tore Bollingmo, gleder seg til å dele ut drakter til et helt fotball-lag i Groruddalen.
Ansvarlig redaktør i Lokalavisen Groruddalen, Tore Bollingmo, gleder seg til å dele ut drakter til et helt fotball-lag i Groruddalen.
Nå har ditt lag muligheten til å vinne et helt nytt draktsett til årets seriestart i fotball.

GRORUDDALEN: I samarbeid med Sparebank1 skal Lokalavisen Groruddalen dele ut et helt draktsett til et heldig fotball-lag fra Groruddalen. Planen er at draktene skal være hos vinnerlaget tidsnok til årets sesongstart for de aldersbestemte seriene.

Dette er viktig for oss. På denne måten ønsker vi å vise at vi setter pris på lokalidretten, sier ansvarlig redaktør i Lokalavisen Groruddalen, Tore Bollingmo.

To kriterier

De fleste lag i Groruddalen har nå mulighet til å søke om å få et draktsett. De eneste kriteriene er at laget har tilhørighet til Groruddalen, og at spillerne ikke er eldre enn 16 år. Dermed kan ikke juniorlag søke.

Med dette kan vi kanskje gi en håndsrekning til et lokalt idrettslag som trenger litt hjelp i en tung økonomisk tid, sier redaktør Bollingmo.

Frist søndag

Nå ønsker vi i redaksjonen å høre fra akkurat ditt lag. Har dine gutter eller jenter en morsom bakgrunn, en spesiell spillestil, eller bare virkelig behov for nye drakter?
Da sender du i alle fall inn din begrunnelse på hvorfor ditt lag fortjener draktsettet på epost til redaksjonen@lokalavisen.no.
Fristen for å sende inn er søndag 1. mars.
Det er leserne som til slutt bestemmer hvilket lag som stikker av med draktpremien. Etter at vi har fått inn alle begrunnelsene, velger vi ut tre lag som vil bli presentert i vår avis torsdag 12. mars.
Etter det er det leserne som skal stemme fram hvilket lag de synes fortjener draktsettet og bli Lokalavisens "favorittlag" i sesongen 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere