RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lytt til folket

Lytt til folket skriver Nordre Aker Budstikke om Korsvoll Idrettsanlegg på lederplass. Selvfølgelig skal man lytte til folket, men man bør ikke gjøre det på den måten Budstikka gjør, å lytte bare på en liten del av folket og viderebringe dette som det store flertallets syn. Avisas utsendte til informasjonsmøtet hadde tydeligvis ikke evnen til å lytte til og føle stemningen på et slikt møte, som for eksempel at den eneste som fikk spontan applaus på møtet var hun som talte varmt for hallen. For øvrig er referatet fra møtet preget av mange feil.

Ressursgruppen for Korsvollmiljøet har kjempet mot idrettshall på Korsvollbanen fra dag 1. Det har de selvfølgelig full rett til, men hele argumentasjonsrekken den benytter har kun ett mål: å forhindre bygging av hallen. De sier selvfølgelig ikke dette rett ut, men bruker vikarierende argumenter. Gruppen har ressurssterke personer som vet å markere seg så det synes og høres. Men det er ikke til å komme forbi, det store flertallet på Korsvoll ønsker seg denne hallen. (Den tause majoritet).

Jeg mener at Korsvoll fortjener et skikkelig anlegg etter å ha ligget i bakleksa på dette området i alle år. Jeg er overbevist om at utbygger vil prøve å få til best mulige løsninger for naboer og nærmiljøet.

Positive sider ved anlegget drukner lett i hissige motargumenter. Dette blir ikke bare en idrettshall, men et flerbrukshus til nytte og glede, ikke bare for idretten, men også for annen frivillig virksomhet på Korsvoll. Vi får et moderne forsamlingslokale i erstatning for det utdaterte Korsvollhuset, det skal ikke bare være et klubblokale for Korsvoll I.L., som det feilaktig står i NAB, men et forsamlingslokale som er tilgjengelig for alle, fra bridgeklubber til pensjonistforeninger. I kombinasjon med idrettsbarnehagen vil dette være et anlegg som dekker behov for mennesker i alle aldre.Kjell Furuberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere