RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må hjelpe skytterlaget

Skal bydelsutvalget på Søndre Nordstrand overlate skytterlaget til seg selv etter at de har kastet det ut av bydelen?

Søndre Nordstrand: Det ble et tema i BU sist torsdag da lokalpolitikerne måtte ta opp igjen saken fra forrige møte. For da ble det ingen avgjørelse på ett spørsmål - nemlig om BU skulle si at alt er gjort for å finne en løsning, og at Nordstrand Skytterlag nå må finne en løsning selv. Det er dårlig gjort først å ta fra skytterlaget banen og så si at de selv må skaffe seg plass, sa Morten Elster (RV), og han fikk med seg flere. Men full enighet om formuleringen ble det ikke.

Det som BU ikke tok for seg, var nye alternativer for skytterlaget. Det er nemlig nå laget en ny rapport, og her trekkes frem alternativer. Losby, Leirsund og Granrud er baner som nå blir nevnt, og også Åsland, Maurtu og Myrer. Bydelsutvalget ber om at de får uttale seg før saken igjen kommer opp i bystyret - kanskje før sommerferien. Byrådet er som kjent pålagt av bystyret å komme med en alternativ plan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere