*Nettavisen* Nyheter.

Må involvere mange aktører

Mange aktører må involveres når Oslo sør-midlene skal fordeles.

Søndre Nordstrand: Det sier Søndre Nordstrand innvandrerforening i et brev til bydelen.

"Søndre Nordstrand innvandrerforening har vært aktiv og påpekt flere ganger i flere anledninger i ulike arenaer viktigheten av å bevilge mer økonomiske ressurser til bydelen vår. Det er derfor gledelig at vi fikk Ytre sør midler", heter det innledningsvis i brevet.

Og videre står det:

"Søndre Nordstrand innvandrerforening mener at det er viktig å involvere ulike aktører i denne prosessen slik at midlene blir brukt på en fornuftig måte ved å iverksette gode og riktige tiltak".

Kulturbydel

Flere ganger tidligere har innvandrerforeningen fremmet tanken om at Søndre Nordstrand må erklæres som kulturbydel, og dette tar de opp igjen i brevet til bydelen nå.

"Vi mener at bydelen formelt erklæres som en kulturbydel snarest. BU bør opprette et kontaktforum/kulturforum bestående av ulike parter, d.v.s. politikere, byråkrater (bydelsdirektør), frivillige organisasjoner, skoleledelse, barnevern, representanter for helsevesenet og politiet og andre aktuelle".

Vi må stå sammen for å løfte bydelen, utveksle synspunkter og erfaringer og diskutere hvordan vi kan møte utfordringer i bydelen og hvilke tiltak som er nødvendig å iverksette, sier Aziz Rehman i Søndre Nordstrand innvandrerforening som håper på et godt samarbeid med bydelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag