RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må krige for poengene


Anders Dolve og Njård fikk det tøft i den vanskelige bortekampen mot BSK/NIF.
Anders Dolve og Njård fikk det tøft i den vanskelige bortekampen mot BSK/NIF.
Njård er blant lagene som får merke at 2. divisjon er blitt mye hardere denne sesongen. Onsdag tapte laget for fusjonslaget BSK/NIF.

Bekkelaget: ¿ I fjor var det kanskje bare noen få kamper som i utgangspunktet var harde, men nå er det blitt veldig mange gode lag i avdelingen ¿ og dermed også mange flere harde kamper, sier Njård-trener Anders Tvilde.
Njård startet sesongen med en overbevisende seier over en av årets mange opprykksfavoritter ¿ Rælingen ¿ men i årets andre seriekamp gikk det ikke like bra. Etter en jevn batalje i Bækkelagshallen, måtte til slutt gjestene se seg slått med to mål.

Høyt nivå

BSK/NIF er dermed et av lagene som har startet sesongen med full pott, men trener Tvilde er ikke bekymret selv om Njård allerede står bokført med ett tap.
¿ Alle lagene kommer til å avgi poeng denne sesongen. I avdelingen vår er det bare to-tre lag som er svake, ellers er det et veldig høyt nivå, mener Tvilde.
Njård hang lenge med fremme i teten forrige sesong, men måtte til slutt nøye seg med fjerdeplass. I år blir det enda tøffere å nå førsteplassen.
¿ Vi får gjøre så godt vi kan i hver kamp. Målsetting har vi ikke pratet så mye om. Slikt tenker vi ikke på før etter jul, sier Tvilde.

¿ Scoret nok

Mot BSK/NIF hang Njård godt med lenge, men etter hvilen stakk hjemmelaget litt ifra. Njård hadde mulighet til å utlikne i sluttminuttet, men i stedet stjal vertene ballen ¿ og fastsatte sluttresultatet til 31-29.
¿ Vi scoret nok mål til å vinne kampen, men var ikke kompakte nok bakover. Samtidig manglet vi også noen sentrale spillere i denne kampen, sier Anders Tvilde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere