Gå til sidens hovedinnhold

– Må satses på ungdommen

Også musiker Jonathan Castro reagerer på den nye lampa på Haugenstua. – Det er aldri penger til ungdommen, men dette tar de seg råd til, sier han.

HAUGENSTUA: Jonathan Castro, oppvokst i Groruddalen og Haugenstua, var på tur med bikkja da han så lampa i akebakken på Haugenstua. Så fort han kom hjem skrev han en melding på Facebook om feil bruk av penger.

Del på Facebook

– Jeg synes for så vidt selve lampa er en kul greie, og det kan bli «lampa på Haugenstua», som er kult, men jeg forstår ikke hvordan de kan bruke så mye penger på dette, sier han.

Les også: Guinness-lampe på Haugenstua

Les også: – Vanvittig pengesløseri

Miljø og samhold

Jonathan er daglig leder i Break Records, og mener pengene burde brukes på ungdommen.

– Jeg er oppvokst her, og er fokusert på miljøet og samholdet. Da er det naturlig at jeg blir frustrert over pengebruken her. Vi får hele tiden høre at bydelen ikke har penger til klubbene og scenene, men dette tar de seg råd til, sier han.

Castro forstår kunstnerne og at lampa i seg selv er en bra ting for Haugenstua, men at det burde satses andre steder først.

– Man kan ikke bare utsmykke steder uten å tenke på ungdommen og tilbudene de mangler. Det hele ødelegger inntrykket av lampa, sier han

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin