RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må styrke idrettens samarbeidsutvalg

For et drøyt år siden ba Roar Kruse om at de lokale Idrettens Samarbeidsutvalg (ISU) må styrkes og bli tatt på alvor. På siste BU-møte på Søndre Nordstrand dro han frem saken igjen.

Søndre Nordstrand: Det var til en orienteringssak om ISU at Roar Kruse tok ordet i Åpen halvtime. I andre kommuner er det idrettsråd, men slik er det ikke her i Oslo, sa Kruse.

Her er det Oslo Idrettskretrs som som er idrettsrådet. Når vi kommer med ønsker, planer og forslag til disponering av midler, blir vi i de aller fleste tilfeller ikke hørt Det er bare de store sakene som når frem, og de lokale samarbeidsutvalgene blir ikek tatt på alvor. ISU skulle være en høringsinstans, men jeg føler at utvalget her på Søndre Nordstrand absolutt ikke blir hørt selv om vi prosentvis har laveste andel av organisert idrett. Vi må snart få penger til å dra i gang tilbud til urbane barne og unge.

Resultatet av Kruses innspill ble at BU ønsket å utsette hele orienteringssaken. De følte at det er mye som ikke er kommet frem om ISU.

Og nettopp nå er det riktig å få en så god sak som mulig frem i lyset, sa BU-leder Teddy Kjendli og henviste til bydelens mulighet til å få innsats-midler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere