*Nettavisen* Nyheter.

Machine Head på Rockefeller

Vokalist Robert Flynn i Machine Head

På fredag var det storfint besøk i Oslo. På Rockefellers scene stod Bleeding Through, Hatebreed og Machine Head! Metallfolket fylte stedet, og fikk det de betalte for.

Bleeding through fra California gikk på scenen allerede kvart på åtte, noe de fleste heldigvis hadde fått med seg. Hardcorebandet fikk folk varme i trøya, før Hatebreed entret podiet.

Hatebreed har mange fans i norge og nå begynte det virkelig å fylles opp med folk. Nå ble det headbanging og moshpits for alle penga! Vokalist James Jasta sleit litt med dårlig lyd i mikrofonen på de første låtene, men da det ble rettet opp ble resten av showet en ren parademarsj for metalcorebandet.

SE BILDESERIE HER

NWOAHM

Machine Head har holdt på i 17 år, og med få utskiftninger har de holdt en stram musikalsk linje hele karrieren. Bandet er en del av New Wave of American Heavy Metal, som også omfatter band som: Damageplan, Pantera, Mastodon og Lamb of God for å nevne noen.

Hardt og rått

Vokalist Robert Flynn er hakket kulere enn de to foregående vokalistene, hakket råere og hakket tøffere. Fra åpningslåta Clenching The Fists of Dissent hadde de hele salen med seg. Når de fortsatte med Imperium og Beautiful Mourning, så var det ingen tvil om hvorfor det er de som står på toppen av plakaten.

Mørkt og moderne

Bandets låter har alt du kan ønske deg, knallbra soloer, fantastiske thrash riff, fengende melodier, sing-a-long kor og gode tekster. Machine Head balanserer sitt sinne (stort sett rettet mot den håpløse politikken som pågår rundt om) perfekt med de komponenter som utfyller låtene. Bandet er overbevisende bra med sin mørke og aggressive men allikevel moderne thrashmetal.

Perfekt!

Konserten var en perfekt metallkveld. Tre knallbra band, som alle var i god form. Og et publikum som var sugne på god metall. Hva mer kan man ønske seg?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.