RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Madcon med festgaranti

Pyroteknikk, bomber, confetti, lasershow, dansere og ryggsekken full av hitlåter. Det blir det fest av.

OSLO:  Etter stemningen på Rockefeller å bedømme, kom Madcon til sine egne da de åpnet sin turné for fullsatt sal fredag. Sjelden har det vel vært mer liv i gamle Torggata Bad da gulvet gynget faretruende til duoens hitparade av "Freaky Like Me", "Beggin'", "Liar" og "Glow".

SE BILDER FRA KONSERTEN MED MADCON PÅ ROCKEFELLER

TSHAWE BAQWA: - Ikke glem Haiti

Organisk

Madcon er ekte vare, og de har også med seg ekte musikere. Jonny Sjo (D'Sound) på bass er en gammel traver, og som en del av 3Elementz var han sammen med Kim Ofstad og Hitesh Ceon produsent på gjennombruddet "Beggin'".

Videre i rekkene har Madcon Ivar Thormodsæter på trommer, Tommy Kristiansen på gitar og Jonas Lie Theis på keyboards. Kjente navn som har preget musikkmiljøet i Norge tungt de siste årene. Med gode musikere blir også Madcons liveuttrykk akkurat passe røft og organisk, og en liten kontrast til den kanskje litt for glætte "Contraband"-skiva.

PLATEKLARE: MADCON VIL HA MER!

Dekket bord

Madcon serverte alt for fansen på fredag, med en påkostet produksjon som er sjelden vare på Rockefeller. Det var røykbomber, flammer, confetti og lasershow. Men sjarmen til Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam holder langt likevel, selv om sirkusfaktoren hjalp stemningen til enda større høyder på fredag.

Etter drøye timen var det slutt, men det var ikke en pust i bakken underveis. Således lurte duoen seg unna potensielle dødpunkter, og energinivået underveis var såpass intenst at selv om konserten på klokka virket i korteste laget, var dansefoten og allsangstrupen mer enn klare nok for å ta kvelden.

SE BILDER FRA KONSERTEN MED MADCON PÅ ROCKEFELLER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere