RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Magisk på Ekeberg


Neida, bildet er ikke tatt fra San Siro eller en annen stor stadion, det er tatt på Ekeberg og til 6. divisjonskampen mellom Christianssand og "Nye" Lyn.
Neida, bildet er ikke tatt fra San Siro eller en annen stor stadion, det er tatt på Ekeberg og til 6. divisjonskampen mellom Christianssand og "Nye" Lyn. Foto: Foto: Thomas Granerød
For en aften det ble på Ekebergsletta da "Nye" Lyn Fotball knuste Christianssand på Ekebergsletta i 6. divisjon.

EKEBERG: 500 fotballfrelste Lyn-supportere møtte feststemte opp på Ekebergsletta for å støtte sitt kjære Lyn i "kampen tilbake til sin fotballtilværelse", for denne anledningen i 6. divisjon borte mot Christianssand.

– Bisarr opplevelse 

Det er nesten så man glemmer at man faktisk overværer et 6. divisjonsoppgjør i fotball, stemningen er mildt sagt magisk og man får nesten litt gåsehud av hele seansen.

Talsmann for Bastionen, Magnus Wattne (30), er ved samme oppfatning der vi antyder å se en liten tåre i øyekroken før den historiske kampen på Ekebergsletta.

– Ja, dette er helt fantastisk. Nesten en litt bisarr opplevelse det hele, forklarer Wattne og legger til foran et hav av syngende supportere;

– Her får vi samtidig bevist klubbfølelse og lojalitet. Det er ikke divisjonen det kommer an på, men drakta og klubben, fortsetter en stolt Bastionen-talsmann.

Stormet banen

27 minutter skulle det ta før det første Lyn-målet kom ved Vegard Vinje - og da ble det regelrett kaos ved at 70-80 supportere stormet banen i ren lykkerus.

Hva tenkte du akkurat da målscorer Vinje?

– Helt utrolige tanker føk rundt i hodet på meg akkurat da. Jeg pleier selv å se fotballkamper med den samme gjengen og det hele ble veldig surrealistisk og ikke minst fantastisk hyggelig, forklarer denne historiske målscoreren til Nordre Aker Budstikke.

Tosifret

"Nye" Lyn Fotball bød virkelig på seg selv og ga seg ikke før det sto 1-10 i målprotokollen. Det spennende nå fremover vil være om dette fremmøte kan fortsette, neste mulighet for å overvære Lyn Fotball i 6. divisjon er mot Vinderen. Følg med på Lyn sin hjemmeside for oppdaterte kamptider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere