RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Magisk supershow

I helgen blir det magisk supershow på Trikkehallen. Sammen med sine hjelpere tar tryllekunstneren Davido oss med inn i illusjonens verden.

Kjelsås: Showet vil variere mellom store illusjonsnumre med svevetriks, og der Davidos assistent deles opp i tre deler og klassisk trylling med duer. Man vil også bli kjent med kakaduen Maiken og buktalerdukken Harry.
Det blir en helaften for alle med sans for mystikk og magi, og siden hele inntrykket er viktig bruker jeg dyr, kostymer og kulisser som gir en ekstra dimensjon til showet. Det er nesten en hel teateroppsetning jeg tar med meg på turné, forteller Davido, eller Bjørn David Fevåg som han også heter.

Premiere

Davido er tryllekunstner på heltid, og tilbyr både store og små forestillinger. I sommer var han på vei til verdenskongressen for magikere og tryllekunstnere i Sverige, men ble stoppet på grunn av frykt for fugleinfluensaen i Sverige. Dermed vil det både være premiere for Norgesturneen og urpremiere på akkurat denne ene scenen han ikke fikk vist i Stockholm.

Hobby som virke

Davido startet som mange andre barn med å lære seg noen få triks da han var liten, men for Davido var det helt fantastisk å drive med magi.
Kicket og utfordringen er at jeg i løpet av få sekunder kan få publikum til å glemme at jeg bruker metoder, og slik i et lite øyeblikk kan skape magi. Mennesker vil veldig gjerne forstå alt, men her vil de aldri forstå det helt. På grunn av min perfeksjon vil publikum alltid bli fascinert. Det er helt fantastisk å drive med, jeg har fått hobbyen som drøm, forteller han.
Davido vil holde forestilling på Trikkehallen lørdag klokken 17.00 og søndag 13.00. Deretter vil showet vises på Jæren, Sola, Kolbotn, Jessheim, Sandefjord, Askim og i Asker. På grunn av noen av de store illusjonsnumrene er nedre aldersgrense satt til 6 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere