RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FOSSER INN: Her svømmer Magnus Sandaas Gill (10) inn til ny personlig rekord på 200 meter bryst - en forbedring på 12 sekunder.
FOSSER INN: Her svømmer Magnus Sandaas Gill (10) inn til ny personlig rekord på 200 meter bryst - en forbedring på 12 sekunder. Foto: ALLE FOTO: THOMAS GRANERØD

Magnus herjet i eget stevne

Magnus Sandaas Gill (10) fra Oslo Idrettslag Svømming satte nye personlige rekorder i samtlige øvelser under helgens OI-open.

SOGN: Sist helg inviterte Oslo Idrettslag Svømming til OI-open på Norges Idretthøgskole - og der fikk vi oppleve voldsomt mange dyktige svømmere.

Blant dem som imponerte aller mest var Magnus Sandaas Gill fra arrangørklubben, som satte hele fem nye personlige rekorder denne lørdagen.

23 sekunders forbedring

Den aller største prestasjonen kom på 100 meter medley der Magnus virkelig knuste sin gamle rekord;

– Ja, den øvelsen er jeg skikkelig fornøyd med. Jeg klarte faktisk å svømme 23 sekunder raskere nå enn forrige gang jeg satte personlig rekord, smiler svømmehåpet og fortsetter;

– Jeg er også veldig fornøyd med å svømme 12 sekunder raskere på 200 meter bryst. Det kan jo ikke bli bedre enn dette, forteller Magnus rett etter den siste øvelsen.

Hvor skal dette ende da Magnus?

– Det er klart jeg drømmer om å kunne delta i et OL eller VM en eller annen gang, men mest av alt så elsker jeg å svømme fort, avslutter en storfornøyd Magnus Sandaas Gill til Nordre Aker Budstikke.

– Fått flere venner

Det regelrett kokte av forventningsfulle svømmere og tilskuere under helgens flotte stevne - og målt ut ifra alle smilene det var å spore så virket alle til å storkose seg, en av de som smilte aller mest var Eirik Olsen (11 1/2) - som også presterte å smile mens han konkurrerte;

– Det er jo så gøy å delta på stevner at man nesten må smile hele tiden - og jeg er også veldig fornøyd med svømmingen min. Jeg kom på en andreplass i mitt heat på 200 meter rygg, kunne Eirik stolt fortelle.

– Men, det beste er vel at man får så mange gode venner her og jeg stortrives i OI, fortsetter Eirik.

Mye trening

Eirik begynte å svømme for alvor i 2006 - og begynte noe senere å svømme for OI. Nå trener han et sted mellom tre og fire ganger per uke, i tillegg til å drive med kampsporten Tae Kwon Do.

– Det blir mye trening ja, men det er jo bare gøy. Får jo så vidt tid til å gjøre lekser, sier Eirik spøkefullt.

– Neida, det blir tid til lekser, det er viktig, men av og til går det litt utover tiden med vennene mine, derfor er det så bra at jeg har mange gode venner her i OI, avslutter dagens blideste utøver.

For resultater, besøk www.oi-svomming.no

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere