RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mai


 
 

I mai kunne politiet rulle over dalen. Den mobile politiposten ble innviet på Furuset, og justisminister Knut Storberget var hedersgjest. Politiposten var diskutert opp og ned i mente, men Stovnerpolitiet var fornøyd med den mobile posten.

Bjørn Ødegård fikk støtt da han foreslo at den gamle trafostasjonen i Grorudveien burde gjøres om til kulturhus. Stasjonen som ble nedlagt var lagt ut for salg, men den ble solgt unna før ildsjelene kunne slå seg sammen.

Norvald Mo ble enstemmig valgt til leder av Oslo Idrettskrets. Mo var tidligere leder av Rommen IL.

Cricketbanen på Rommen var et omdiskutert emne i mai. Gresset på banen ble utvidet, slik at turveiene ble mindre. Beboerne i området var sinte, idrettsetaten fjernet gresset og til slutt ble flere etater engasjert i saken. Nå måtte lovlighetens grenser plasseres. Det viste seg at deler av banen hadde ligget innenfor Fossum Terrasse borettslags grenser. Men idrettsetaten fortalte at feilen var rettet opp.

Romsås J96 var det heldige fotballaget som vant draktsettkonkurransen til Lokalavisen Groruddalen og Sparebank1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere