*Nettavisen* Nyheter.

Maja 100 år

 

Majorstuen skole feirer 100 år. Dette markeres med en storstilt festforestilling på Oslo Konserthus lørdag 5.april.

- Forberedelsene til 100årsfeiringen har preget en stor del av aktivitetene ved skolen dette skoleåret. Vi er stolte av å gjennomføre et stort arrangement der det vesentlig benyttes egne krefter, skriver skolen i en pressemelding.

Det store jubileumsåret

År 2008 er det store jubileumsåret på Majorstuen skole.

I tillegg til 100-årsjubileet fyller korpset Peik 80 år, mens koret Rødhettene og strykeorkesteret Veslefrikk begge feirer 60 år.

Tidligere Rødhette Bertine Zetlitz vil synge sammen med koret på jubileumskonserten. Hit kommer også ordfører Fabian Stang, byråd Torger Ødegaard, og det vil bli gaveoverrekkelser fra skolens naboer og samarbeidspartnere, NHO og Nordea.

100 års historie

Det vil bli et spektakulært og historiefylt feiring de fremmøtte vil se på lørdag.

Alle skolens elever vil delta i løpet av forestillingen som viser Majorstuen skoles hverdag gjennom 100 år. Elever i alle klassene har forberedt programmet til festen med sine lærere.

Kulturstien med utstilling og aktiviteter starter kl. 18.00. Festforestillingen begynner kl. 19.00.

Billettene til forestillingen kjøpes via Oslo Konserthus eller gjennom Posten, Seven-eleven, Narvesen eller Billettservice. Se også skolens hjemmeside www.majorstua.gs.oslo.no

Egen bok

I anledning 100-årsmarkeringen har Majorstuen skole utgitt en vakker jubileumsbok med mange glimt fra en lang og tradisjonsrik skolehistorie.

Tidligere og nåværende elever og lærere har bidratt med tekster og bilder. Denne boken vil vekke minner og gjenkjennelse hos tusener av elever som har gått på Majorstuen skole.

Boken selges på skolens kontor mellom kl. 9 - 14 hver dag. I tillegg blir det anledning til å få kjøpt jubileumsboken på festforestillingen i Oslo Konserhuslørdag 5. april.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag