RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Majken Christiansen en stor artist og med en stemmeprakt av de sjeldne.
Majken Christiansen en stor artist og med en stemmeprakt av de sjeldne.

Majken i perlehumør

De trekker fullt hus hver enste gang – og er fortsatt på toppen av medlemmenes ønske-liste.

HØYBRÅTEN: Majken Christiansen kvintett er svært aktuelle og ettertraktet på store jazzkonserter både i Norge og resten av Europa. Dette var fjerde gang de begeistret på Vardeheim.

Swing

Majken Christiansen er i dag en av Europas fremste vokalister innenfor swingjazz, og hun turnerer hyppig.

Hun synger jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, revitalisert og oppdatert med et uttrykk tilpasset dagens klangbilde.

– Det er alltid like spennende og hyggelig å komme hit til Vardeheim. Omgivelsene og ikke minst publikums mottakelse gjør at jeg elsker å spille her, sier Majken til Lokalavisen Groruddalen i en pause mellom settene.

Og som alltid er hun omsvermet. Mens resten av bandet får seg en matbit, signerer sangerinnen sine innspillinger og svarer på alskens spørsmål om musikken.

København-Oslo

Majken Christiansen har vært og er en av Københavns mest populære swingjazzsangerinne. Hun har gjort utallige konserter i Danmark, har spilt inn flere plater og har fått egen dansk fanklubb. Siden 2001 har hun bodd i Oslo, og hun er gift med trommeslager og produsent Torstein Ellingsen.

Han er også trofast trommeslager i kvintetten, som ellers består av Frode Kjekstad (gitar), Ove Billington (piano), Stig Hvalryg (kontrabass) og Majken selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere