RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Måkemor har fløyet


Måkemor som tidligere i år etablerte seg og ruget på toppen av blomstertårnet ved Lambertseterkrysset, har stukket av.
Måkemor som tidligere i år etablerte seg og ruget på toppen av blomstertårnet ved Lambertseterkrysset, har stukket av. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
Tidligere i år kunne vi fortelle at en måke hadde funnet sin spesielle redeplass. Nå har den fløyet.

LAMBERTSETER:Tidligere år har vi kunnet beskue et nydelig blomstertårn på Lambertseter. Obos og Friluftsetaten samarbeidet må denne pryden ved Lambertseterkrysset.

Les også: Modig måkemor

Men så fant altså en måkemor ut at toppen på blomstertårnet var en velegnet plass å bygge sin lille bolig for seg og sine kommende måkebarn. Her lå hun og våktet så ingen skulle få komme i nærheten. Og dermed ble det heller ikke blomsterplanting.

Nå er måkemor borte, og redet er tomt. Om noen har ødelagt for henne, om naturen har vært stygg mot henne eller om måken selv har funnet ut at dette ikke var noen egnet bolig vet vi ikke. Men tårnleiligheten er altså borte.

Og om kort tid begynner anleggsarbeidene med å lage et nytt Lambertseterkryss, og da er i alle fall ikke fugle-eneboligen særlig attraktiv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere