RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maler Nordstrands-kalender


Arne Egede Hansen har de siste årene malt motiver fra nærmiljøet på Nordstrand, noen av disse maleriene blir nå samlet i en kalender.
Arne Egede Hansen har de siste årene malt motiver fra nærmiljøet på Nordstrand, noen av disse maleriene blir nå samlet i en kalender. Foto: Foto: Simen Sundsbø
Reklameillustratøren Arne Egede Hansen har latt seg inspirere av nærmiljøet, og det har blitt til en kalender med motiver fra Nordstrand.

NORDSTRAND: I 35 år har Hansen gått rundt på Nordstrand og sett på de vakre omgivelsene. Dette har inspirert ham til å male motiver fra området.

Til slutt hadde han mange nok motiver til å dekke hele året og lagde en kalender på printeren hjemme, og kalenderen fikk navnet Nærmiljøkalenderen.

Gründersønn

I følge Hansen fikk han kjempegod respons fra venner og kjente som gjerne ville ha eksemplarer å gi bort som gaver.

Magnus Hansen, sønnen til kunstneren er gründer. Han så fort at det var et marked for farens produkt. Han tenkte også at å male til Nærmiljøkalenderen kunne bli en hyggelig bigeskjeft for faren som går ut i pensjon etter nyttår.

Bryr seg ikke om business

Arne Hansen synes det er hyggelig om flest mulig får sett maleriene, men er ikke spesielt opptatt av forretningsdelen. Arne har derfor overlatt alt som handler om produksjon og salg til sønnen Magnus.

Dele ut i posten

Magnus Hansen har vært i kontakt med lokale bedrifter om hvordan de kan produsere og distribuere produktet. En av mulighetene de vurderer er å reklamefinansiere kalenderen og dele den ut til alle postkasser i området.

Hvordan kalenderen skal distribueres blir avgjort i starten av januar.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere