*Nettavisen* Nyheter.

Målet er nådd

For tre år siden satte FAU-leder Lars Ottersen seg som mål at Høybråten måtte få en ny skole. Nå er det målet nådd, og Ottersen trekker seg tilbake. Nesten.

Høybråten: Jeg har sittet i styret i fire år og vært leder i tre, og hele tiden har jeg hatt det målet at vi må få en ny skole. Det har vært mye kjemping og vi har endelig fått det vi ville. Nå starter en ny fase, og da synes jeg det er greit med nye mennesker i fronten, forteller Lars Ottersen.
Ottersen kommer fortsatt til å være i styret, og FAU og skolens ledelse skal nå fokusere på at informasjonskanalene er åpne og at både elever og foreldre er oppdaterte under byggeprosessen.
FAU får også en ny hverdag hvor mer tradisjonelle oppgaver som miljøskapning har en større rolle enn tidligere. Det vil kreve mye av barna, lærerene og foreldre. Hovedfokuset er jo selvfølgelig læring og det må vi som foreldre bidra til. Hverdagen blir mer uforutsigbar, men det er positive utfordringer, forteller Ottersen.

Like morsomt som før Ottersen er på SFO for å hente sin sønn, Sindre (7). Bygningen SFO-basen er i er en av de som skal rives. De kommende månendene blir derfor de siste for elevene der. Jeg tror det blir fint med ny skole, men det blir sikkert det sa

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag