RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målfest i snøføyka

Glatt underlag, sur vind, snø og åtte scoringer. Underholdende var det i hvert fall da Manglerud Star slo Kjelsås 5-3 på Idrettshøyskolen.

Sognsvann: Jeg er ganske godt fornøyd. Det viktigste for oss var å få en god opplevelse, og det synes jeg vi fikk, sier trener Håkon Grøttland.

For alt går ikke på skinner for MS om dagen. Sykdom og skader har gjort det vanskelig å trene skikkelig, og spesielt langtidsskadene til Nikolay Hagen (brudd i foten) og Morten Granum (brudd i foten) tærer på. De er i beste fall klare til seriestart.

Vi har hatt en nitrist periode de siste tre ukene. Stort sett alle lag har det i februar, men vi har vært ekstra plaget av skader og sykdom, sier Grøttland.

Mange mål

MS bør være flere hakk bedre enn lørdagens motstander Kjelsås om de skal tenke på et snarlig gjensyn med Adeccoligaen. Nå er det ikke så farlig hva som skjer så tidlig på vinteren, men at MS har mye å jobbe med i ukene som kommer er det liten tvil om. Spesielt defensivt. Tre baklengsmål mot Kjelsås er ikke bra uansett hvordan man vrir og vender på det.

Vi skal selvfølgelig ikke slippe inn tre mål, og det går på at vi er sløve. Ikke bare i det bakre leddet. Det starter med at vi er sløve offensivt hvor vi mister ballen, og så får vi overganger i mot oss, sier Grøttland.

Bekymret?

Nei, jeg er ikke det. Hadde vi vært i april så hadde jeg vært bekymret, sier MS-treneren.

Dødballer

MS hadde bra trøkk fremover, og skapte mange målsjanser. Dødballene var gode, og fire av fem mål kom etter faste situasjoner. Thomas Vik headet inn 1-0 etter en corner, Bjørn Totland la på til 2-0 da han styrte inn et frispark fra Edson Da Silva og Christian Torp satte inn 3-1 på straffespark. Etter pause scoret Lars Sandbu og Trond Haugstad.

Vi har i hvert fall funnet ut at vi skrinlegger 4-3-3 formasjonen med en gang, og dyrker en ren 4-4-2. Det passer oss best nå, sier Håkon Grøttland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere