*Nettavisen* Nyheter.

Målfest med MS

Stian Nikodemussen var farlig frempå ved flere anledninger mot Tromsø 2, og på denne måten kom et av hans tre mål i kampen.

Åtte scoringer gjorde mandagens seriekamp mellom MS og Tromsø 2 til en svært underholdende affære.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kim Larsen laget 4-2-målet etter et flott angrep.

OPPEGÅRD: Og det var MS som sto for det meste av showet. Vertene ga seg ikke før fem baller var banket inn i motstanderens nettmasker.

– Etter pause viste vi frem mye bra spill. Og det ble ganske bra uttelling for meg i dag også, smiler Stian Nikodemussen.

Mot Korsvoll i forrige seriekamp ble den tidligere Tønsberg- og Randaberg-spilleren matchvinner i sluttminuttene. Mot Tromsøs rekrutter fulgte nykommeren opp med tre nye mål.

– Alltid viktig for en spiss å score mål, fastslår Stian.

Stenersen på back

1-0-målet scoret han omtrent før folk hadde rukket å komme til Østre Greverud. Da trodde nok mange vertene skulle få grei skuring mot tre poeng, men gjestene – anført av Lars Iver Strand og Mohammed Ahamed – skapte mange problemer for hjemmelaget.

Til pause ledet Tromsø 2-1, men MS hevet seg etter hvilen. I Mounir El-Masrouris fravær ble Tommy Stenersen brukt på venstrebacken fra start, men ved pause ble den tidligere Stabæk-spilleren flyttet frem. Det samme ble Kim Larsen, som gikk fra sentral midtbane til spiss, mens Maciej Pasckiewicz tok høyrekanten til Kristoffer Eide.

– Vi fikk bedre rytme i laget. Anders Haugseth, som ble byttet inn, har ikke spilt så mye venstreback før, men løste også det bra, sier MS-trener Kjell Sverre Hansen Wold.

Han likte det han så offensivt, men tre baklengs er ikke treneren like fornøyd med.

– De fikk for enkle mål. Alle burde egentlig vært unngått, mener Hansen Wold.

Fem mål fryder imidlertid treneren seg over.

– I første del av 2. omgang var vi veldig gode. Det var nok bra underholdning for publikum i dag, smiler Hansen Wold.

Skryter av Nikodemussen

MS-treneren har sett laget sitt svinge mye i år, men nå har Oslo-gutta to trepoengere på rad. Mye av æren for de har nykommer Stian Nikodemussen.

– Han er en ekte måltyv. Jeg er glad vi benyttet muligheten da han var ledig på markedet, for vi har sett etter en makker til Kim (Larsen). Stian er flink til å true bakrommet, men er også god til å holde på ballen, sier Kjell Sverre Hansen Wold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.