*Nettavisen* Nyheter.

Målfest til liten nytte

Guro Knutsen jubler for en av sine scoringer mot Sandviken. Men Røa vant "bare" 6-0, og det holder ikke i gullkampen i Toppserien.

Røa: Gullet er nok kjørt nå, men vi har ikke gitt helt opp. Vi kan score mange mål mot Team Strømmen også vi, sier Guro Knutsen.
Men skal Røa knipe gullet i Toppserien, så må laget ha hjelp også. For det første må Kolbotn slå Trondheims/Ørn på bortebane til lørdag, og samtidig må Røa score ni mål mer enn Kolbotn. Det er utenkelig.
Vi får nok satse på sølv, men vi kan aldri gi helt opp, sier Guro.
Men Røa hadde sjansen i lørdagens kamp mot dumpekandidat Sandviken. Vi skal ikke klage på at det "bare" ble 6-0 seier, men faktum er at det lett kunne ha blitt det dobbelte.
Vi prøvde alt vi kunne, men vi klarte ikke å sette så mange sjanser som vi ønsket, sier Guro.

Bra start

Banens beste, Lene Mykjåland, ordnet 1-0 etter ni minutters spill. Guro doblet ledelsen fem minutter senere da hu avsluttet et meget vakkert angrep. Mykjåland, Edner og Gjesteby kombinerte fint på venstrekanten, og Guro styrte Gjestebys fine innlegg i mål.
Selv om vi ikke scoret så mange mål som vi ønsket, så synes det var mye positivt i denne kampen her. Vi har spilt litt dårlig i det siste, men mot Sandviken produserte vi i hvert fall mange målsjanser, sier Guro.
Spesielt etter pause var Røa flinke helt frem til avslutningene. Det siste "touchet" på ballen var ikke bra nok, og derfor trillet ballen ofte inn til bergensernes keeper Mona Kaland.
Guro scoret to, men burde i hvert fall ha puttet på to ganger til.
Ja, jeg skulle vel ha scoret litt flere, sier den smørblide trønderen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.