RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malin i skuddet

Malin Irgens Hilland (13) fra Holmlia velger lett håndball fremfor ski og aking i vinterferien. Det er hun ikke alene om.

Ekeberg: Ekeberghallen er full av håndballglade jenter og noen gutter, da BSK og Smartclub arrangerte håndballskole i vinterferien. Malin Irgens Hilland (13) fra Holmlia og de andre jentene hun spiller på lag med denne uka mener håndball er det eneste riktige å bruke vinterferien på.

Håndball er prioritert, helt klart, sier hun bestemt. Til vanlig spiller hun i Nordstrand, men i Ekeberghallen møtes håndballjenter fra nær og fjern.

Noen kjenner noen, men det er uansett en del man kjenner igjen som man har spilt mot og sånn, forteller Malin.

Lærer av Eiko

Det er mye fokus på teknikk, men det spilles så visst også kamper hele uka gjennom. Barna er delt inn i seks treningsgrupper, etter alder og nivå, og så er de delt inn i lag som spiller turnering. Når Nordstrands Blad besøker Ekeberghallen er det selveste Eiko Yamada fra BSK som coacher laget til Malin fra sidelinjen.

Eiko lærer oss mye. Hun snakker hele tiden og gir oss gode tips, sier Malin fornøyd. BSK-spilleren syns også det er gøy.

Det er morsomt å trener de yngre. Og det er fint for dem å møte håndballspillere fra andre klubber og lære av hverandre, mener Eiko Yamada.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere