RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målløst på Frogner


MÅLLØST: Valdres-forsvaret passet godt på Lyns Finn Badou Jour i løpet av kampen. Verken Lyn eller Valdres klarte å sette ballen i nota i løpet av 90 minutter på Frogner stadion.
MÅLLØST: Valdres-forsvaret passet godt på Lyns Finn Badou Jour i løpet av kampen. Verken Lyn eller Valdres klarte å sette ballen i nota i løpet av 90 minutter på Frogner stadion. Foto: Alice Marie Johansen
Oppgjøret mellom Lyn og Valdres endte 0-0.

FROGNER: Kampen mellom Lyn og Valdres på Frogner stadion endte 0-0 søndag kveld.

De to jevnspilte lagene produserte aldri de store sjansene før slutten av kampen, men heller ikke da maktet noen av lagene å avgjøre kampen.

– Dumme

Lyn-trener Finn Bredo Olsen mener at laget hans spilte litt for "dumt" mot Valdres.

– Vi ser sjansene våre for seint, og henger ikke med helt i angrep. Vi skal være et snilt og veloppdragent lag på banen, men vi skal ikke være dumme, sier Bredo.

Bare to poeng skiller Lyn og Valdres på tabellen.

Lyn ligger på femteplass med 14 poeng, mens Valdres er hakket under med 12 poeng.

Skadeskutt

Lyn har slitt med mange skader helt siden sesongstart, og nå innrømmer trener Bredo at laget lider under fraværet av flere viktige spillere.

– Vi har et håp om å få Jonas Rygg klar en eller annen gang i løpet av vårsesongen, men det er veldig usikkert. Han er en viktig spiller for oss, men har nesten ikke spilt noen kamper i år.

Midtbanespiller Bjørn Lidin Hansen brakk nesa i kampen mot Alta for et par uker siden, men kan fort være tilbake på Lyns midtbane.

 – Bjørn har kjøpt seg maske, og er veldig ivrig på å komme tilbake igjen, men det får bli en medisinsk sak. Vi slipper han ikke utpå før legene gir klarsignal, sier trener Bredo.

Lyns neste kamp er mot Odd Grenland 2 på Skagerak Arena mandag 17. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere