RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Christian Rignes inviterer til fest
Christian Rignes inviterer til fest

Mamma Mia for et fyrverkeri!

I kveld blir det folkefest på Youngstorget med gratis pølser, gratis Postgirobygget-konsert og tidenes største fyrverkeri i Oslo gjennom tidene. Møt opp for en times skikkelig trøkk!

Før folkefesten er det mye som skjer. Klokken 17.00 er 1400 gjester invitert av Eiendomsspar A/S til åpning av Folketeaterpassasjen. Ordfører Fabian Stang vil forestå selve åpningen. Etter åpningen av passasjen trekker alle de inviterte gjestene inn i passasjen for et lukket arrangement med førpremiere på Mamma Mia! musikalen.

Kl. 22:00 inviteres det altså til Folkefest på Youngstorget med gratis pølser og mineralvann, konsert med Postgirobygget og fyrverkeri. Arrangementet avsluttes kl. 23.00. Torsdag 19. mars er det premiere på Mamma Mia! musikalen. Passasjen er da stengt for øvrig publikum fra kl. 18:00.

Festrus

Folketeater-kvartalet og Youngstorget er i festrus, sier Steinar Saghaug i Youngstorget Eiendom AS som er den stolte eier av høybygget "skyskraperen" på Youngstorget. Han gratulerer sin gode nabo Eiendomsspar AS med åpningen av Folketeateret. Ombyggingen av Folketeaterpassasjen er et fellesprosjekt mellom de to eiendomselskapene.

-Vi gleder oss sammen med Christan Ringnes i Eiendomsspar til den spektakulære folkefesten. Denne kvelden frøer alle veier til Youngstorget, sier han.

Nytt liv

Den norske Opera flyttet ut av en sliten teaterbygning. Når pressenninger og byggematerialer nå er ryddet bort, er det en ny og forventningsfull destinasjon som åpner dørene, sier en festglad Christian Ringnes.

- Vi ønsker å markere at Folketeaterbygget gis tilbake til byens befolkning og at det blir nytt liv i bygningen og passasjen. Tidligere på kvelden vil ordfører Fabian Stang offisielt åpne bygget, men dette skal være en destinasjon for alle. Da er det moro også å kunne invitere alle til fest, sier administrerende direktør Christian Ringnes i Eiendomsspar.

Verten vil unngå at kveldens gjester blir sultne og serverer gratis pølser og mineralvann fra pølseboder som plasseres på Youngstorget for anledningen.

Krutt, konfetti og Postgirobygget

Folkefesten begynner kl. 22.00. Omtrent kvart over går Postgirobygget på scenen som er plassert på torget og spiller i en drøy halvtime. Folkefesten avsluttes med et fyrverkeri som vil ble det største i Oslo noensinne. Her har arrangøren hentet inn det siste fra blant annet Spania og Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere