RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mammutdama bor på Ekeberg

Linn Skåbers stemme kan nå høres over hele Norge. Hun er stemmen til mammutdama i Istid2 .

Ekeberg: Det var kjempebra å ende opp som mammut! Det er en ganske vanskelig film å dubbe for dyra har så mange følelser og uttrykk, men da er det jo desto gøyere når det sitter. Alt skal liksom klaffe før produsenten er fornøyd. Det var viktig å finne balansen mellom sårheten og morsomheten, sier Linn Skåber.

Likheter

Ekebergbeboeren er mammuten Ellie, som tror hun er en pungrotte og er fornøyde med det.

Jeg måtte finne en balanse i stemmen på at hun er tung, men tror hun er en pungrotte.

Er det noen likheter mellom dere?


Jeg tror kanskje jeg er noe annet enn det jeg er av og til jeg også. Jeg tror ofte man har et annet bilde av seg selv enn andre har, smiler Skåber.

Leker mammut

Mammuten Ellie er morsom, elskverdig og en fri sjel som hele tiden utfordrer Mannys ubøyelige følelse for mammutegenskapen. Ellie kommer med ekstra tilbehør i form av sine to pungrottebrødre. Hun har en mammuts kropp og en pungrottes hjerte. Hun var alltid litt større enn de andre barna hun pleide å leke med. En gang forsøkte hun å ri på mormors rygg... Istid 2 har stått for den beste åpningshelgen for en animasjonsfilm i Norge. Den lokket 189 000 besøkende til kinoene over hele landet. I USA har filmen allerede spilt inn over 166 millioner dollar.

Er det mange barn som kjenner igjen stemmen din nå?

Ikke som jeg har merket. Jeg prøver å unngå å fortelle sønnen min at jeg er stemmen på tegnefilmene. Jeg tror ikke han skjønner helt at mammutdama er meg, men han synes nok stemmen likner. Stadig vil han at jeg skal være eventyrmammut når vi leker for tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere