*Nettavisen* Nyheter.

Mandag kan du få innsikt i et tenåringshode

Lurer du på hva som foregår i hodet på tenåringen din? Da bør du ta turen til Ullern videregående neste mandag.

Ullern: Mandag 7. mars inviterer bydel Ullern til temakveld om tenåringsutvikling, gutter og jenters tanker om alkohol, sex og livsstil. Foreleser er sosionom Mia Börjesson, en av Nordens fremste på tenåringsfeltet.

Suksess i fjor

– Börjesson er utrolig engasjerende og har en fortellerform som fenger publikum på en helt spesiell måte, sier Anne Usterud-Svendsen, spesialkonsulent for barn og unges psykiske helse i Bydel Ullern.

Hun forteller videre at bydelen arrangerte samme opplegg i fjor, og tilbakemeldingene var utelukkende positive.

– I år samarbeider vi med foresattes arbeidsutvalg (FAU) og jeg anbefaler alle å ta turen. Også dem med yngre barn som lurer på hva den kommende tenåringsfasen vil bringe, legger hun til.

Mer åpenhet

– Bydelen ønsker å satse på mer åpenhet rundt det faktum at tenåringer har mye de skal forholde seg til. Det er ikke alltid like lett for foreldrene å vite hvordan de skal reagere i ulike situasjoner, sier Usterud-Svendsen.

I tillegg til foredrag fra Börjesson vil bydelen stille med representanter for ulike tjenester hvor foreldre kan henvende seg for hjelp og informasjon.

– Vi opplever at mange foreldre i bydelen venter lenge før de oppsøker profesjonell hjelp. Vi ønsker derfor en større åpenhet omkring dette. Jeg ønsker alle velkommen og kan love en givende kveld, avslutter hun.Sted:
Ullern videregående skoles aula, Ullernchausseen 56.

Tid: Mandag 7. mars klokken 18.30 til 20.30.

Slik kommer du deg til skolen:

Buss : Linje 23 eller 28 (Lysaker) , 42 (Kolsås) til Montebelloveien.

Bane : Linje 6 (Jar) til Montebello stasjon.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.