RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandag kan du kjøpe billett med mobilen


 
  Foto: Arkivfoto
Mandag førstkommende kommer årets julegave fra Ruter: En egen app for å kjøpe billetter.

OSLO: Trondheim har det allerede, NSB har det allerede og nå kommer Oslo etter: Mandag kan du nemlig kjøpe billett med mobilen. I alle fall hvis du har en smarttelefon.

For mandag lanserer nemlig Ruter sin nye mobilbillettapp. Vanskelig ord, sier du? Joda, men så fort du har lastet ned den nye appen blir alt så mye enklere.

Da kan du nemlig kjøpe billett til alle Ruters busser, trikker, t-baner og båter, med få tastetrykk på mobilen. Med andre ord – der du er!

Klokka 11.45 mandag 17. desember feires det hele på Nationaltheatret, hvor Ruter rigger opp en diger scene. Her serverer de korsang, pepperkaker og gløgg til alle som møter opp, og i tillegg lover de en hemmelige gjest som vil være en av de første til å kjøpe billett med appen.

– Gjesten har et brennende engasjement for Oslo, og vil sannsynligvis spre litt ekstra juleglede, forteller Ruter i en pressemelding.

–  Vi håper mobilbillett appen blir en hyggelig julepresang til alle våre kunder, som nå får mulighet til å kjøpe billett helt enkelt når som helst og hvor som helst.

LES OGSÅ:

«Hei RUTER! Jeg synes de nye tog- og busstidene er helt idiotisk!»

– Hadde gyldig billett, havnet i blodig basketak med kontrollører

Nye Ruter-automater skal gjøre reisen din enklere

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere