RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Mange kjører altfor fort

Politiet melder stadig at de har stoppet «racerkjørere».

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Fredag morgen ble en motorsykkel stoppet på Mosse-veien. Det hadde gått vesentlig fortere enn det veien er skiltet for. Og den 47 år gamle mannlige motorsyklisten hadde ikke gyldig førerkort.Andre saker fra Manglerud-politiets logg i helgen:

Hadde narkotika i sekken

BJØRNDAL: Fredag ettermiddag stoppet politiet to personer i Slimeveien på Bjørndal. Det ble funnet narkotika i sekken til en 34 år gammel kvinne. Hun ble anmeldt for forholdet.

Ble kjørt hjem av politiet

HOLMLIA: Tidlig lørdag kveld ble det meldt om en meget høyrøstet og beruset mann i Holmlia senter. Han var til stor sjenanse for andre. Politiet fant at den greiste måten åløse problemet var å kjøre den 53 år gamle mannen hjem. Han bodde på Klemetsrud.

Måtte sette fra seg mopeden

SÆTER: Selv om det begynner å bli kaldt om natten, er det en del som kjører tohjulinger av forskjellige slag.

Litt over klokken 01 natt til lørdag ble en mann på moped stoppet i Nordstrandveien på Sæter. Han hadde ikke gyldig førerkort.

Hardt skadet

RYEN: Litt før klokken 03 natt til lørdag ble en dame påkjørt i Enebakkveien på Ryen. Den 42 år gamle kvinnen ble hardt skadet og kjørt til Ullevål sykehus. Politiet har hatt vitner til avhør for å få et bilde av hendelsesforløpet.

Ville ikke stoppe

MORTENSRUD/KARIHAUGEN Litt over klokken 06 lørdag morgen forsøkte politiet å stoppe en bil innover E6 ved Mortensrud. Den kjørte svært vinglete og hadde fullt lys. Føreren var imidlertid ikke særlig interessert i å stoppe for politiet, men måtte gi seg på E6 ved Karihaugen. Det viste seg at han var etterlyst og ikke hadde gyldig førerkort . Den 52 år gamle mannen må også stå til ansvar i forhold til Vegtrafikk-lovens paragraf 3 som blant annet sier at man skal kjøre hensynsfult.....

Anmeldt for å ha narkotika

HOLMLIA: Politiet stoppet lørdag kveld en bil for kontroll i Lusetjernveien på Holmlia . Det ble funnet narkotika både i bilen og på en passasjer. Dermed ble det anmeldelse på begge mennene på 21 og 24 år.

For mange i bilen

BJØRNDAL: Lørdag kveld ble en bil stoppet i Prestlia på Bjørndal. Politiet hadde sett at det var mange i bilen. Det viste seg å stemme - den var overlastet. Bilen var heller ikke omregistrert ved salg og den var ikke forsikret. Dermed forsvant skiltene og fører fikk et forenklet forelegg.

Stjal fra klescontainer

BJØRNDAL: Søndag morgen oppdaget en politipatrulje en mann og en kvinne som forsynte seg fra en Fretex-container i Nyjordstubben på Bjørndal. De forklarte at det var kastet klær i containeren, men at det lå brev i disse som de gjerne ville ha tilbake. Politiet var ikke helt sikker på om de snakket sant og beslagla det som var tatt.

Tatt for bilinnbrudd

HAUKETO: Natt til mandag ble det meldt om at det pågikk innbrudd i en bil i Hauketoåsen. Det ble gitt beskrivelse på en mann som stakk fra stedet. Vitneobservasjonen var så god at politiet ikke lenge etter kunne pågripe en 30 år gammel mann. Han ble anmeldt for bilinnbruddet og for å ha tatt to jakker.

LES OGSÅ: Kjørte gaffeltruck på Ring 3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere