RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mange kjører uten førerkort


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Politiet kommer stadig over biler hvor sjåføren ikke kan vise førerkort.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Bare tirsdag stoppet Manglerud-politiet tre biler hvor fører ikke kunne vise gyldig bevis på at han hadde lov til å sitte bak rattet.

Del på Facebook

Første bilstopp var kl. 08.00 i Lambertseterveien på Abildsø. Den 32 år gamle føreren var tatt for samme forhold tidligere. Nå ble han ikke bare anmeldt, men det ble også gitt bruksforbud på bilen, og skiltene klippet. Mannen er bosatt i Østensjø bydel.

Drøye fire timer senere ble en bil stoppet i Kongsveien. Føreren kunne bare vise noen portugisiske papirer, men disse holdt ikke som bevis på at han hadde lov til å kjøre bil i Norge. Den 36 år gamle mannen må møte opp på Manglerud politistasjon for å vise gyldige papirer. Ellers får han en anmeldelse på seg.

Den tredje bilen ble stoppet på Mosseveien ved Nordstrandveien. Heller ikke ikke her var det noe førerkort å vise frem, og den 39 år gamle mannen fra Askim ble anmeldt.


Av andre saker fra Manglerud-polititiets logg kan nevnes:

Ungdomsoppgjør

Bøler: Tirsdag formiddag kom politiet over en større ansamling ungdom ved Bøler skole. Det viste seg å være et oppgjør mellom to gutter som mange gjerne ville bivåne. En av guttene hadde fått en skade over øyet og måtte til Legevakten. Den andre slåsskjempen var borte.

Den skadde ønsket ikke å anmelde den andre.

Bilbrann i garasje

Lofsrud: En time før midnatt tirsdag kom det brannmelding fra Blakkens vei på Lofsrud. Det brant i en bil i et garasjehus.

Fire personer fikk i seg noe røyk og ble sjekket av ambulansepersonell.

Det er opprettet sak fra politiet for om mulig å finne ut hva som forsårsaket brannen. Det var bare en bil som ble skadet.

Avskiltet

Abildsø: Politiet stoppet natt til onsdag en bil på E6 ved avkjøring til Lambertseterveien. Begrunnelsen var at det var begjæring på bilen. Den ble avskiltet og kjørt bort av Viking. Føreren fikk seg en nattlig rusletur.

Alarm på kjøpesentre

Manglerud/Holmlia: Innbruddsalarmer går med jevne mellomrom på kjøpesentre, men som oftest er det tekniske feil eller utløsing av annen årsak.

Tidlig morgen på onsdag gikk alarmen fra Manglerud senter. Politiet kom med flere patruljer, og hadde også hund for å lete opp eventuelle innbruddstyver. Men ingen mistenkelig ble påtruffet. Derimot var det rengjøringspersonell på tidlig arbeidsrunde i huset.

Feil på elektrisk anlegg

Mortensrud: Onsdag formiddag kom det brannnmelding fra Jordstjerneveien på Mortensrud/Kantarellen.

– Dette viste seg å være helt udramatisk, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø.

– Brannen var begrenset til det elektriske anlegget på kjøkkenet. En kvinne på 39 år ble sjekk for røyk av ambulansepersonell.

Stygg kjøring

Mosseveien: En politipatrulje stoppet onsdag kveld en bil på Mosseveien etter stygg kjøring - også i kollektivfeltet. Den 19 år gamle mannen godtok et forenklet forelegg.

Kjørte i rus

Bekkelaget: Onsdag kveld kom politiet over en mann i bil på Shell-stasjonen på Mosseveien (Bekkelaget). Han var tydelig ruset eller beruset og ble tatt med inn for blodprøving.

Det ble også funnet noe narkotika i 34-åringens bil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere