*Nettavisen* Nyheter.

Mange klager på russebråk

  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Russbråk er et stikkord som går igjen i Manglerudpolitiets logg den siste uken.

Manglerud politidistrikt: – Vi har fått ganske mange klager på russ de seneste dagene, sier Trond Vennatrø, leder av etterforskningsavdelingen på Manglerud politistasjon.

– Det går mest på bråk, busser som står på tomgang og høy musikk. Vi har også bortvist russ.

Tirsdag kveld var det spesielt ved KFUM-hallen på Ekeberg og i Høyenhallparken mye skjedde. Her måtte politiet beordre russen dempe seg og forsvinne.

LES OGSÅ: Russen knuste ølflasker ved barnehage


Men det har skjedd en del annet også denne uken.

Tatt med narkotika

Onsdag formiddag stoppet politiet to personer på Mosse-veien. De hadde mindre mengde narkotika på seg. Begge ble kjørt sentralarresten.

«Nasket» cognac

Onsdag formiddag stoppet en vekter en utenlandsk person i Plogveien utenfor Manglerud senter. Vedkommende hadde vært på Vinmonopolet og forsynt seg med to flasker cognac og gått ut uten å betale .

Mannen i 40-årene ble tatt hånd om av politiet.

Fant «dynamitt»

Onsdag formiddag kom det melding til politiet om at det lå en dynamittgubbe utenfor Oppsal senter. Det viste seg at dynamitten var gammelt fyrverkeri, antakelig rester fra nyttårsaften som hadde kommet frem etter at snøen hadde smeltet.

Falsk ID

Onsdag formiddag ble en dame stoppet av vekter på Bryn senter. Hun hadde forsøkt å opprette mobiltelefon- abonnement med å vise falsk ID.

Damen i 40-årene ble tatt hånd om av politiet. Hun var godt kjent fra tidligere forhold.

Brakk armen

Onsdag ved 17-tiden kolliderte en bil og en sykkel i Ekebergveien ved Holtet. Syklisten, en mann i 50 årene ble kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus, antakelig med armbrudd.

8-åring til legevakten

Onsdag ettermiddag kolliderte en bil og en syklist i Gladvoll terrasse på Ljan. Syklisten, en 8 år gammel gutt, ble kjørt til Legevakten for kontroll, men antakelig uten alvorlige skader.

Sykkelulykke

Ved midnatt mellom onsdag og torsdag fikk politiet melding om sykkelulykke i Paal Bergs vei på Bogerud. Syklisten be tatt med i ambulanse for legesjekk. Politiet var ikke på stedet.

Måtte avlive rev

Det kommer stadig meldinger om at rever forviller seg inn i boligområder. Torsdag ettermiddag ble det meldt om at en skadet sådan var i Protonveien på Ulsrud. Viltnemda ble kontaktet. Reven var så mye skadet at den måtte avlives.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.